Važnost prvog dojma – jeste li znali?

Jedno istraživanje Gallup istraživačke tvrtke je pokazalo da gosti ne čitaju jelovnik/cjenik od početka do kraja. Oni imaju tendenciju ponudu “skenirati” u svega 109 sekundi. To znači da jelovnici/cjenici imaju limitirano i kratko vrijeme da ostave dobar dojam, kako izgledom tako i ponudom jela i pića.

Restorani, kafići i ostali ugostiteljski objekti trebaju gostima olakšati odabir. Pitate se kako?  Tako što će gostima pokazati pomno osmišljen jelovnik. Jasne kategorije jela i pića, veliki naslovi, domišljati grafički elementi, uredni popisi ponude te ostale vizualne tehnike gostima olakšavaju odabir jela i pića, a s druge strane naglašavaju upravo ono što se želi prodati. Nešto kao nijemi prodavač, marketinški osmišljen da poveća promet te privuče više posjetitelja. Osim popisa cijena tu se mogu naći i razne informacije o događanjima, akcijama ili upućivati k web stranicama objekta. Ni letci s kratkotrajnim ponudama i akcijama nisu na odmet. Gosti mogu letak ponijeti sa sobom i proslijediti ga nekom drugom.

Zato osim impresivnih i drugačijih korica za cjenike i jelovnike nudimo i uslugu grafičkog dizajna unutrašnjosti. Dopustite da za vas odradimo kompletnu uslugu slaganja jelovnika/cjenika te dizajn istog. Zašto biti isti, kad možete biti bolji. 

Tu možete vidjeti neke od naših radova: