Internet stranice wowmenu.eu su u vlasništvu tvrtke Wow Factor d.o.o., Plominska 24, 52100 Pula, OIB:97088225737. Opći uvjeti poslovanja vrijede za registrirane korisnike. Registrirani korisnik (u daljnjem tekstu korisnik ili registrirani korisnik) može postati svaka osoba koja prihvaća uvjete poslovanja tvrtke Wow Factor d.o.o.

Prilikom prve kupnje kupac se treba registrirati i pritom ispuniti sva zahtijevana polja istinitim podacima. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje svojom registracijom čime postaje registrirani korisnik. Tvrtka Wow Factor d.o.o., ne odgovara za slučajeve zlouporabe korisničke lozinke, ali će odmah nakon što korisnik javi o vjerojatnoj zlouporabi odgovarajuće postupiti.

Registrirani korisnik ima pravo kupovati artikle na stranici wowmenu.eu i koristiti ih u dobroj vjeri i namjeri.

Tvrtka Wow Factor d.o.o., zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave, o čemu će korisnik biti obaviješten e-mailom. Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje.

Tvrtka Wow Factor d.o.o., nastoji da informacije o artiklima budu točne i ažurne, ali se ograđuju od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama. Tvrtka ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na ovim internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovaran za povremeno nefunkcioniranje stranica ili njihovih dijelova.

Naručivanje

Svaki registrirani korisnik može kupovati artikle iz ponude tvrtke Wow Factor d.o.o., prikazane na internetskim stranicama wowmenu.eu.

Tvrtka WOW Factor d.o.o., se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode u roku od mtri tjedna od dana uplate.. U slučaju nemogućnosti isporuke, djelatnici tvrtke Wow Factor d.o.o., će kontaktirati korisnika i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda.

Cijene

Sve navedene cijene izražene su u Hrvatskim kunama, a PDV se uračunava u košarici odnosno po završetku odabira proizvoda I njegoviih karakteristika. Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na samoj internet stranici ili do isteka zaliha. Troškove dostave za područje Republike Hrvatske snosi tvrtka Wow Factor d.o.o.

Registracija

Kako bi obavili kupnju na web shopu, obvezna je registracija kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Potrebno je samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Ona može biti proizvoljan niz znakova – što je duža, otpornija je na hakersko probijanje.

Nakon unosa traženih podataka, registraciju je potrebno potvrditi klikom na polje “Registracija”. Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom korisničkog imena i lozinke na stranici “Prijava”. Nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

Načini plaćanja

Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

  • Plaćanje kreditnim karticama: Plaćanje putem PayPal-a.

Načini plaćanja za ONLINE narudžbe:

  • Virmansko plaćanje: Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
    Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

Izjava o privatnosti

Zaštita osobnih i povjerljivih podataka

Sukladano Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Wow Factor d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke kupaca samo u svrhu s kojom su kupci upoznati, a to je zaključenje i izvršenje prodajne transakcije te takve podatke kupci daju svojevoljno.

Prodavatelj kupca unaprijed obavješćuje o mogućnosti korištenja osobnih podataka u marketinške svrhe (slanje e-maila informativnog karaktera) i pravu da se tome usprotivi. Ukoliko se kupac protivi, Prodavatelj njegove osobne podatke neće koristiti u marketinške svrhe.

Pristup osobnim podacima kupca kao i drugim povjerljivim podacima koje kupac ustupi Prodavatelju u svrhu zaključenja i ispunjenja prodajne transakcije, imaju samo oni zaposlenici i suradnici Prodavatelja koji sudjeluju u postupku prodajne transakcije te su svi vezani obvezom čuvanja tajnosti takvih podataka te postupaju u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Primjena kolačića

Na internetskim stranicama www.wowmenu.eu primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.

Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Kolačićima trećih strana www.wowmenu.eu koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku. Internetske stranice www.wowmenu.eu ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Stranice www.wowmenu.eu služe se statistikom Google Analytics, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics. Podatke o tome kako se korisnici koriste našom internetskom stranicom povremeno možemo prikupljati koristeći se i drugim alatima sličnima usluzi Google Analytics.

Sprječavanje kolačića

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite ili na www.allaboutcookies.org

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana. Tvrtka Wow Factor d.o.o. zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje Wow Factor na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke.

Informacije za kontakt

Rado ćemo primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe. Možete nam se obratiti na: info@ wowmenu.eu

Uvjeti dostave i isporuke

BESPLATNA DOSTAVA!

Za narudžbe sa dostavom unutar Republike Hrvatske osiguravamo besplatnu dostavu!

Robu dostavljamo najkasnije u roku od 3 tjedna od dana uplate.  Kupac može i samostalno organizirati dostavu ili robu podići u našem uredu u uredovno vrijeme od 8 -16 sati. Sve dostave na području RH vrše se putem tvrtke HP Express.

Reklamacija

Nakon narudžbe, a prije isporuke biti ćemo slobodni na Vaš mail poslati vizual naručenog artikla (visual = izgled arikla) ili artikala. Ako primijetite da Vaš artikl ne odgovara poslanom vizualu, molim vas da nas kontaktirate na broj telefona +385 98 244 333 ili pošaljete poruku. Kako bi što prije obradili Vaš reklamacijski zahtjev molimo Vas da nam pošaljete potrebne dokumente za pokretanje reklamacijskog postupka, i to:

Kod reklamacije pojedinog artikla potrebno je sljedeće:

  • Kopija računa
  • Fotografije artikla
  • Fotografije oštećenja zbog kojeg se reklamira okvir ili dio (iz više kutova)

Fotografije moraju jasno prikazivati reklamirani artikl. Molimo Vas da fotografije budu jasno vidljive.

Račun kao dokaz kupnje je obavezan za sve reklamacijske postupke.